Byggefirma i Ski og Follo

Ser du etter et byggefirma i Ski, eller andre steder i Nordre-Follo kommune? Da er du kommet til rett sted. Vi i Joda bygg realiserer drømmeprosjektene til Folloværinger. Vi har allerede hjulpet mange fornøyde kunder med å realisere prosjekter som tilbygg, vinkjellere, nybygg med mer! Les mer om hva vi kan utføre lengre nede under tjenester.

Montasje av logo og hus som bygges, joda byggefirma, byggefirma Ski og Follo
Takk til https://fotografski.no/ for hjelpen med fotografiet

Vi i Joda satser stort på kvalitet. Vi mener at det det kunde først og fremst ser etter fra et byggefirma, er et ferdigstilt prosjekt som oppfyller sine forventninger. Nettopp av den grunn prioriterer vi alltid å ha en klar og åpen dialog med våre kunder. Med oss er det lav terskel for innspill fra kunden dersom de har noen spesifikke ønsker, eller lurer på noe.

I motsetning til mindre seriøse byggefirmaer i Follo, så vet vi hjem vi jobber for. Vi jobber for deg, kunden. Siden vi vet hvem vi jobber for, så er vårt mål at du skal få realisert konstruksjonen slik du ønsker det, til prisen du forventer, og uten uhyggelige overraskelser.

Om byggefirmaet Joda

Joda er et relativt nytt byggefirma som holder til i Ski. Vårt byggefirma ble grunnlagt i 2015 i Follo og vi har siden da hjulpet personer i Nordre Follo, og resten av Follo, med å realisere sine drømmeprosjekter. 

Selv om vi ble grunnlagt i 2015, så har vi en tung faglig dybde. Vi har 2 dyktige medarbeidere som står klare til å tilby deg byggtjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vårt byggefirma i Ski har siden oppstarten hjulpet flere titalls personer med sine prosjekter.

Vår hovedvisjon er å sikre våre kunder gode resultater til avtalte priser. Grunnet visjonen vår, så har vi klart å opparbeide oss en portefølje som består av mange fornøyde kunder. Vi har blant annet hjulpet våre tidligere kunder med å realisere spennende prosjekter som vinkjellere, nybygg, oppussing, terrassebygging med mer! Med gode kontakter i byggebransjen, samt med våre 2 ansatte sine forskjellige kunnskaper, har vi den tverrfaglige kompetansen som trengs for å realisere komplekse byggeprosjekter der mye forskjellig arbeid inngår.

Våre bygge-tjenester i Ski og Follo

For å kunne være et helhetlig byggefirma i Ski og Nordre-Follo så utfører vi det aller meste av byggtjenester. Vi bygger hus, hytter og utfører restaurering. Dersom du ønsker å bygge på huset ditt så kan vi så klart gjøre det også. Vi har erfaring når det kommer til å oppføre påbygg på eksisterende bygg. Hvis det har kommet et tilskudd til familien deres. Da kan vi utvide huset med et rom eller to til.

Vi utfører også mindre byggeoppdrag, som oppføring av nye rom, sliping av gulv eller terrasser med mer. Vi har allerede sikret mange Folloværinger flotte nye baderom av høy kvalitet. Våre baderom har flotte fliser som inngår i et gjennomtenkt design der badet fremstår moderne og gjennomtenkt.

I tillegg til å bygge flotte bad, så kan vårt byggefirma i Ski oppføre flotte detaljer i hage, og uteområder. Hvis du ønsker et flott gjerde rundt tomten, en liten paviljong eller kanskje en flott terrasse der man kan nyte solen på varme sommerdager, så kan vi såklart bygge dette for deg.

Uansett hva du måtte trenge av byggetjenester, så kan vårt byggefirma i Ski hjelpe deg med å realisere ditt prosjekt. Med god kjennskap til elektrikere, rørleggere, murere og andre håndverkere i Ski og Nordre-Follo så kan vi sikre deg at prosjektet ditt blir forseggjort.

Les mer om vår byggmester i dette innlegget

Prosjektering

For å sikre våre kunder i Ski og Nordre-Follo en trygg opplevelse knyttet til deres byggeprosjekt, så tar byggefirmaet vårt i Ski så klart på seg ansvaret. For svært mange personer som tidligere har utført byggeprosjekter, så har prosessen vært svært tung og vanskelig. Dette skyldes ofte at det er mange forskjellige byggefirmaer, entreprenører og håndverkere å forholde seg til. 

Når man står midt oppe i et byggeprosjekt, kan dette fort bli overveldende. Ofte kommer dette ansvaret i tillegg til annet ansvar man har i hverdagen, som på jobben eller i familielivet. Og måtte dra i møter, ordne papirarbeid og annet byråkrati, og ikke minst forhandle priser med individuelle leverandører kan fort bli svært tungvint og dyrt.

Joda som prosjektleder

Som et ledende byggefirma i Ski og Nordre-Follo så påtar vi oss gjerne rollen som prosjektledere. Da vil du kun trenge å forholde deg til oss. Vi vil finne relevante og nødvendige underleverandører, avtale priser, og utføre det aller meste av papirarbeid. Da kan du gjøre det du er best til, og vi kan gjøre det vi er best til. Og det er nemlig å bygge og lede et dyktig team med håndverkere.

Med vårt byggefirma som prosjektleder for ditt byggeprosjekt i Ski, så kan du være sikker på at priser, tidsfrister og kvalitet vil bli imøtekommet. Ved å ha løpende kontakt med deg, så kan vi hele tiden holde deg oppdatert på hvordan vi ligger an, og finne løsninger dersom det skulle oppstå problemer eller uforutsette hendelser.

Som prosjektledere, så utfører byggefirmaet vårt i Ski grundige kostnadsoverslag og gir deg tett oppfølging. 

Se våre tidligere prosjekter i Ski og omegn

For at du skal være sikker på at vårt byggefirma i Ski er rette kandidaten til å utføre ditt byggeprosjekt, så er få vurderingskriterier bedre enn å se hva vi allerede har gjort. I vår rolle som et ledende byggefirma i Ski og Nordre-Follo så har vi sikret mange boligdrømmen. Vi har også utført diverse arbeid på eksisterende boliger.

Det er få ting som motiverer oss i byggefirmaet Joda, til å fortsette den viktige jobben vår med å sikre personer i Ski og Nordre-Follo trygge hjem, mer enn fornøyde kunder. Og få se at vårt tidligere arbeid blir brukt i det daglige som varme og trygge hjem der familier lever og formes, er noe av det mest berikende med jobben vår.

Bilde av et stort og åpent rom med mange vinduer, byggefirma Ski, tilbygg ski

Her kan du se et tilbygg som vårt byggefirma i Ski har utført for en fornøyd kunde. Nå blir det mye mer boltreplass for hele familien.

Bilde av vinkjeller under trapp, joda byggefirma

For å sikre vår vinglade kunde i Vestby et estetisk vakkert og praktisk vinskap, så bygde vi denne smarte løsningen der vinskapet ble bygd under trappen. Ofte kan man finne smarte løsninger for å maksimere ubrukt plass i hjemmet. Arealet under trapper er et typisk ubrukt areal som kan bli omgjort til noe nytt.

Kreativt team med smarte løsninger

Kran som løfter materiale til tredje-etasje, byggefirma Ski og Follo, Joda byggefirma

Noen ganger kan det være vanskelig å komme til. Det hindrer ikke oss. Med et smart og nytenkende team som ikke er redd for å finne smarte løsninger på vanskelige problemer, så finner vi alltid en måte å utføre arbeid på steder som er vanskelig å komme til.

Her kan du se kranen vi brukte for å frakte materialer når vi utførte renovasjon av en leilighet i Oslo.

I tillegg til disse fremhevede prosjektene som vårt byggefirma i Ski allerede har utført, så er det flere titalls andre prosjekter vi ikke fikk plass til her. Se gjerne på våre tidligere prosjekter på vår nettside. 

Ønsker du å renovere? Vi renoverer hus, og leilighet i Ski og Follo

Ta kontakt for et uforpliktende måte

Dersom det er noe dere måtte lure på angående våre tjenester, så står vi parat til å besvare deres henvendelser på telefon : 45458696 eller på epost: jd@joda.as Vi gleder oss til å høre fra dere, vi er sikre på at vi sammen kan realisere deres byggeprosjekt.

Bestill befaring