Byggmester i Ski og Nordre-Follo

Ser du etter en byggmester i Ski, Nordre-Follo eller i resten av Follo og omegn? Da er du kommet til rett sted. Vår byggmester står parat til å hjelpe enhver person i Follo med å realisere sin boligdrøm eller byggeprosjekt. 

Vår byggmester og tømrer foran et hus, byggmester Ski, påbygg, nybygg og tilbygg i Ski og Follo
Vårt dyktige team bestående av byggmester Dalen og tømrer Wendén står klare til å hjelpe deg med ditt byggeprosjekt. Takk til fotograf for bilde tatt i Ski

Til tross for at Joda var grunnlagt relativt nylig, så har byggmesteren vår oppnådd en stor portefølje med fornøyde kunder. Dette har vi klart å oppnå ved å ha et kompromissløst fokus på kvalitet, konkurransedyktig prising og oppfølging av kunden under prosessen.

Spesielt det sistnevnte er noe våre kunder setter stor pris på. Byggmesteren i Joda tror på klar og tydelig kommunikasjon der kunden involveres gjennom hele prosessen. Dette sikrer at kunden er klar over hvor man ligger an i prosessen og får rom til å komme med innspill eller spørre dersom noe er uklart.

Våre dyktige byggmestere i Ski og Nordre-Follo kan utføre alt innenfor byggeoppdrag. Byggmesterne våre kan hjelpe deg om du så skulle trenge å bygge hus, hytte eller renovere. Vi kan også bidra med å sette opp påbygg, bygge om rom eller sette opp andre mindre detaljer i hjemmet.

Byggmesterne i Joda vet hvem de jobber for, og det er så klart deg, kunden. Dette er svært viktig, og det er sikkert mange som tidligere har hatt dårlige opplevelser med useriøse aktører som kun bryr seg om å bygge noe som ser estetisk vakkert ut, men med middelmådig kvalitet. Ettersom vi lever av å blidgjøre våre kunder, så satser vi tungt for å levere trygge, varme og flotte bygg. I våre bygg kan familier leve, trives og formes.

Våre dyktige byggmestere i Ski og Follo

Vi har to byggmestere som står klare for å hjelpe våre kunder i Ski og Nordre-Follo. Daglig leder og byggmester Joachim Dalen leder våre operasjoner og tar seg av det meste innenfor kundehenvendelser og -oppfølgning. Sammen utgjør våre to dyktige håndverkere et supert team som kan påta seg alle oppdrag, uavhengig av vanskelighetsgrad.

Dersom et spesifikt oppdrag krever tverrfagligkompetanse, som ligger utenfor byggmesterne våre sitt kompetansefelt, så har vi et bredt nettverk bestående av dyktige ingeniører, designere, arkitekter, rørleggere, elektrikere, murer m.m. Sammen med andre dyktige håndverkere som vi har god erfaring med, kan vi utføre helhetlige byggoppdrag.

Om Joda

Joda er et relativt nyoppstartet byggefirma som ble startet av Joachim Dalen tilbake i 2015. Siden da har vi hjulpet en rekke personer i Ski og Follo med å realisere sine drømmeprosjekter.

Til tross for at vi ikke har den lengste medfartstiden, så har våre byggmestere lang erfaring og kompetanse. Denne kompetansen har de opparbeidet seg i Joda, og under andre byggmestere før stiftelsen av selskapet. Denne kompetansen har byggmesterne våre tatt med seg inn i Joda. Dette gjør at Joda samlet sett har god erfaring og kompetansekultur.

Siden oppstarten har våre erfarne byggmestere allerede rukket å hjelpe flere titalls personer i Follo og omegn med oppføring av nybygg, påbygg, ombygg, diverse detaljer og mindre prosjekter. Dette håper vi på å kunne fortsette med, og vi er svært fornøyde over å kunne bidra til å gi personer i Ski og Follo trygge og varme hjem.

Få ting gir oss mer motivasjon i hverdagen enn å se gleden som våre bygg har gitt sine beboere. Dette gir våre byggmestere i Ski motivasjon til å fortsette med å levere trygge, varme og fine hjem til fremtidige generasjoner.

Våre byggetjenester i Ski og Follo

Bygging av ny etasje på bolig i Ski, byggmester Ski, påbygg ski
Her kan du se Joda AS i sving på et byggeprosjekt i Ski. Her utvides en bolig med en ny etasje.

Vi har som mål å være en helhetlig leverandør av byggetjenester, det vil si at vi utfører alt av byggeoppdrag. Uavhengig om du ønsker å renovere, ekspandere eller bygge et hjem så kan vi hjelpe deg. Vi kan så klart utføre mindre prosjekter også, som bygging av terrasse, gjerde, montering av kjøkken eller mindre detaljer i hjemmet. 

Byggmestrene våre i Follo velger kun ut de beste materialene og underleverandørene når de skal utføre et byggeprosjekt. Derfor bruker vi hovedsakelig materialer fra Ski bygg og Optimera. Dette sikrer de beste materialene som igjen fører til et trygt, sikkert og godt inneklima for alle beboere.

Selv om vi velger ut gode materialer av høy kvalitet, så går våre byggmestere langt for å sikre våre kunder konkurransedyktige priser. Samtidig synes vi det er viktig å formidle til våre kunder at dersom en går på akkord med kvalitet for å få de laveste prisene, så kan dette ofte resultere i dårlig eller middelmådig kvalitet. Derfor mener vi at gode materialer til fornuftige priser med lang holdbarhet er veien å gå. Dette bidrar også til at konstruksjonen varer lengre, noe som igjen resulterer i lavere vedlikeholdskostnader. Vi mener at dette er dette er det mest lønnsomme for våre kunder i det lange løp.

Prosjektering

For å spare våre kunder for mye stress, unødvendige kostnader og tidsbruk, så tilbyr vi å utføre prosjektering. Dvs. at vi tar det helhetlige ansvaret for oppføring av bygget, samt imøtekommelsen av tidsfrister og utarbeidingen av prisoverslag.

Når vi utfører prosjektering, altså påtar oss rollen som prosjektledere, så vil du kun trenge å forholde deg til våre byggmestere i Ski. Da vil våre byggmestere holde deg løpende oppdatert og være din kontakt for informasjon vedrørende byggeprosessen.

Når det kommer til store byggeprosjekter, så inngår det ofte mye variert arbeid som krever tverrfaglig kompetanse. Når det er behov for andre håndverkerroller som elektrikere, murere, ingeniører, osv, så vil vi søke blant vårt nettverk av dyktige og troverdige håndverkere for å oppnå det beste resultatet til en konkurransedyktig pris.

Uten prosjektleder kan et byggeprosjekt flott bli svært overveldende. Dette har våre byggmestere erfart gjennom sitt yrkesliv. For fremtidige beboere kan det resultere i mye stress og tidsbruk som inngår i møter og organisering av materialeleveranse, underlevernadører og søknadsarbeid. Vi påtar oss hele ansvaret så du slipper. Da kan du gjøre det du er best til, og vi kan gjøre det vi er best til.

Dersom du lurer på noe vedrørende våre priser, tjenester eller ønsker å se vårt tidligere arbeid, så er det bare å ta kontakt med oss pr telefon : 45458696 Vi gleder oss til å høre hva vi kan gjøre for og hjelpe deg.

Bestill befaring