Renovering av hus og leilighet

Ønsker du å renovere hus, leilighet, terrasse eller garasje? Da er du kommet til rett sted. Våre dyktige snekkere i byggfirmaet Joda AS står klare til å hjelpe enhver med å bringe sitt hus, leilighet, terrasse eller garasje tilbake til tilnærmet opprinnelig stand.

Leilighet som renoveres, renovasjon av leilighet, leilighet, renovering leilighet og hus i Ski og Follo
Her kan du se en leilighet i Oslo som gjennomgår renovering

Tømrerne våre har lang erfaring med rehabilitering og renovering av hus, leiligheter og garasjer i Ski og Follo. Vi har allerede hjulpet en rekke beboere med å sikre sine bygg mot skader og forfall. Disse skadene og forfallet har tidens løp medbragt. Hus, garasjer og andre bygg kan vare i mange generasjoner, gitt at det blir renovert til faste intervaller. Dette hjelper vi gjerne til med. Som et ledende byggefirma i Ski, så er vi de rette til å gi ditt bygg den omsorgen den fortjener.

Gamle bygg som har stått og forfalt uten å bli renovert på lang tid, kan være potensielle feller for muggsopp, og øke risikoen for et dårlig inneklima. Dersom du tror du kan ha muggsopp i din leilighet, så kan det være lurt å lese 7 tegn på at du har muggsopp i hjemmet ditt. Dersom du finner tegn på at det kan være muggsopp og annet soppdannelse i hjemmet ditt, så anbefaler vi på det sterkeste at du tar kontakt med oss. Så kan vi gjennomføre en profesjonell befaring der vi ser etter skader, og eventuelt presenterer relevante tiltak.

Les mer om vårt byggefirma i Ski og Follo

Vi løfter kvaliteten på eldre bygg

En skikkelig utført renovasjon i ditt hjem kan medføre mange flotte virkninger for deg, dine og omgivelsene deres. Når vi utfører en total og grundig renovasjon i hus og leiligheter i Follo, løftes standarden i hjemmet til 2020-kvalitet.

Det har vært store endringer i byggeteknikk og materieler siden de fleste husbebyggelser ble til i etterkrigstiden. Data fra snl.no viser at 78% av den norske boligmassen ble oppført mellom 1946 til 2001, med en byggetopp på 70-tallet.

Med andre ord er det svært mange eldre bygg i Norge. Ofte er det utført mangelfull renovasjon og vedlikehold, dette kan føre til vannskader, muggsopp og et dårlig inneklima. Bortsett fra helserisiko så har ofte eldre bygg dårligere energimerker som viser til en dårlig energieffektivitet. Dette kan også føre til et unødvendig høyt energiforbruk, det gagner ingen, ikke din økonomi, og ikke miljøet. Derfor kan det være på tide å få befaring fra våre dyktige tømrere for å se hva vi kan gjøre for å forbedre inneklimaet i hjemmet ditt, og ikke minst energieffektiviteten.

Det er viktig å renovere med faste intervaller

For å sikre at bygg holder seg i god stand, så er det viktig å gjennomføre renovasjon og vedlikehold av hus og leilighet med faste intervaller. Hvis det er over 10 år siden hjemmet ditt ble vedlikeholdt, så kan det være på tide med en befaring. En befaring tilsier ikke at det er nødvendig med inngrep, men det kan være smart å gjennomføre det for å avdekke eventuelle mangler og skader som ikke nødvendigvis er synlig for det blotte øyet.

Tak, yttervegg, grunnmur-konstruksjon og drenering er typiske steder der år med vær og vind kan ha gjort skader. Ofte er det ikke nødvendig med direkte inngrep i form av en omfattende renovasjon. Mindre vedlikeholdsarbeid og befaring for å få en oversikt, er alltid anbefalt hvert 10 eller 20 år.

Om Joda AS

Joda AS er et mindre men svært kompetanserikt byggefirma som holder til i Follo. Til tross for at vi ble grunnlagt i 2015, har vi allerede rukket å hjelpe mange titalls med beboere i Ski og Follo-området med å bygge og renovere hus, lelighet, terasse og garasjer. 

Vi har per i dag 2 ansatte som seg imellom har flere tiår med erfaring i byggebransjen. Dersom tverrfaglig-kompetanse er nødvendig for å ferdigstille et byggeprosjekt, så har vi et bredt nettverk med mange materiale-leverandører og underleverandører. Dette bidrar til at vi alltid har kontaktene som trengs for å få jobben skikkelig gjort, -og til en konkurransedyktig pris. 

Våre renoveringstjenester

I tillegg til å kunne utføre alt av nybygg, tilbygg og påbygg, så kan vårt byggefirma tilby grundig renovering av hus, leilighet, terrasse og garasje.

Renovering av hus i Ski og Follo

I tillegg til å renovere sentrale komponenter av et hus, som tak og yttervegg, så utfører vi også vedlikehold innendørs og i enkeltrom som bad, stue og kjøkken.

Ny-renovert kjøkken i Oppegård, renovasjon av hus i Ski og Follo

På bilde over kan du et ferdigrenovert kjøkken som vi utførte på vegne av en familie i Oppegård. Dette er en av våre mange fornøyde kunder som har fått hjelp av oss til å renovere hjemmet sitt.

Gjennom vårt renovasjonsarbeid i hjemmet deres, så har de nå et flott og moderne kjøkken og stue. Dette kjøkkenet vil vare i mange år. Dette bidrar til å løfte både livskvalitet og inneklima.

Renovering av leilighet

Våre snekkere har erfaring med renovering av leilighet. Selv om et hus ofte er enklere å renovere, grunnet plassering på bakkeplan og egen innkjørsel, så kan våre snekkere komme til selv på de vanskeligste stedene. Uavhengig av om din leilighet er på bakkeplan, eller på 6 etasje, så kan vårt byggefirma hjelpe deg med å renovere din leilighet.

Kran som løfter materiale til leilighet i tredje-etasje, vi renoverer leiligheter i Ski og Follo

På bilde til venstre kan dere se et bilde av vårt renovasjonsarbeid på en leilighet i Oslo. Til tross for at leiligheten var på tredje etasje og relativt vanskelig å komme til, så klarte våre kreative medarbeidere og finne en smart måte å levere materiale på. Her gikk vi til innleie av en lang kran som vi brukte for å levere materialer til tredje-etasjen. 

Takket være våre kreative og dyktige snekkere, så klarer vi å renovere leiligheter det er vanskelig å komme til.

Renovere terrasse

Nylagt terrasse i Oppegård, renovere terrasse i ski og Follo, renovering

Utenom hus og leilighet, så kan vi også renovere både garasje, terrasser og andre bygg. På bilde til høyre kan du se en terrasse der vi skiftet hele terrassebordet. De fornøyde kundene i Oppegård har nå en trygg terrasse der de kan invitere gjester på solfylte dager i mange år fremover.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Dersom dere ønsker en befaring av huset, leiligheten eller et annet bygg, så er det bare å ta kontakt. Vi vil kunne gi dere et grundig og presist prisoverslag. Sammen vil vi komme frem til gode løsninger på hvordan oppdraget kan utføres på best mulig måte. I tillegg til å renovere, så kan vår byggmester påta seg rollen som prosjektleder. Da engasjerer byggmesteren vår andre håndverkere og underleverandører for å sikre deg den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris.

Dersom du/ dere lurer på noe, så kan vi nåes på telefon: 45458696 og på epost: jd@joda.no. Vi gleder oss til å høre fra deg/ dere. Vi er sikre på at vi kan hjelpe dere med å utføre drømmeprosjektet deres til en god tid og pris.

Bestill befaring