Snekker i Ski og Follo 

Snekker som hamrer inn en spiker, snekker i Ski og Follo

Ser du etter en snekker i Ski? Da er du kommet til rett sted. Vi i byggefirmaet Joda AS har dyktige snekkere som står klare til å hjelpe enhver person i Ski og Follo som bærer på en urealisert byggedrøm.

Til tross for at selskapet vårt ble startet opp i 2015, så har våre flittige snekkere allerede rukket å ferdigstille et titalls forskjellige byggeprosjekter i Ski, Nordre-Follo og omegn. Dette har gjort at våre snekkere, – og vært snekkerfirma, har bygget opp en uvurderlig kompetanse knyttet opp mot lokale forhold. Selv om snekker-firmaet vårt bare har vedvart i 5 år, så har vi kunnskap og ferdigheter som en vanligvis finner hos snekkerfirmaer med flere titalls år i bransjen.

Les mer om byggefirmaet vårt i Ski og Follo

Snekkere som setter kunden i fokus

For å skille oss ut blant andre snekker-firmaer i Ski og Nordre-Follo, satser vi tungt på å levere den beste opplevelsen, og kvaliteten til våre kunder. Dette oppnår våre snekkere ved å ha en tett oppfølging, og en direkte og åpen kommunikasjon med våre kunder. I praksis medbringer dette at vi alltid har åpne kommunikasjonskanaler for våre kunder, der de kan stille spørsmål vedrørende byggeprosessen. Ingen spørsmål er for dumme. Dersom noe er uklart, så vil vi strebe etter å kunne oppklare det som eventuelt er uforståelig.

Som ledende snekkere i Ski og Follo, så vet vi hvem vi jobber for. Vi jobber så klart for deg, kunden. Dette er det viktig å innse så tidlig som mulig, det er først da man kan begynne å levere kvalitetstjenester til fornøyde kunder. Noen snekkere har tidligere hatt en litt for slapp tilnærming til kunden, og kun sett på byggeoppdrag som noe som må ferdigstilles raskt. Da tas det ikke nødvendigvis hensyn til å påse at alle kvalitetskrav blir møtt, eller at de involverte blir sett, forstått og får medbestemmelsesrett i prosessen.

Med tett oppfølging fra våre serviceinnstilte snekkere, så kan du være sikker på at dine tanker og forslag vedrørende ditt byggeprosjekt blir hørt og etterfulgt. Så lenge du er fornøyd, så er vi fornøyd. Og det er det viktigste. Kvalitet og imøtekommelse av satte kostnadsrammer er såklart også en hovedprioritet for våre snekkere. Vi er stolte av å ha ferdigstilt flere titalls byggeprosjekter til satte tidsfrister, og uten å overstige våre tidlig-utformede kostnadsoverslag.

Våre snekkere i Ski og Follo

Per i dag har vi 2 dyktige snekkere som jobber fast hos oss i Joda AS. Disse to snekkerne er begge fra Follo-området, og har mellom seg flere tiår med erfaring i bransjen. Til tross for at byggefirmaet vårt ble grunnlagt i 2015, så har såklart våre dyktige snekkere arbeidet under andre byggmestere tidligere. Gjennom tidligere arbeid under andre byggmestere har våre snekkere bygget seg opp uvurderlig kunnskap som de har videreført til vårt nye snekkerfirma.

I vårt snekker-firma så har vi såklart mestere. Våre snekkere har godkjent fagbrev, og har sentral godkjenning fra Direktoratet for byggkvalitet. Med våre kompetansebevis til grunne, så kan du stole på at vi har det som trengs for å levere byggtjenester til høy kvalitet. Våre snekkere har et øye for detalj, og jobber seg omhyggelig gjennom byggeprosessen. Dette gjør vi for å sikre deg og andre kunder de tryggeste og beste konstruksjonene til konkurransedyktige priser.

Våre bygge-tjenester

Våre snekkere og mestere jobber hardt for å kunne levere helhetlige byggetjenester. Dette har medført har vårt snekkerfirma kan være en helhetlig leverandør av alt innenfor bygg og konstruksjon.

Snekkerne våre har direkte erfaring innenfor tjenester som renovering, isolering, tømrertjenester, rehabilitering, påbygg/tilbygg, takomlegging, utskifting av vinduer og dører, gulvlegging, baderom og husbygging. På vår portefølje-side kan du se noen av våre ferdigstilte prosjekter. Disse prosjektene er blitt utført på vegne av kunder i Ski og Follo-området. 

Som snekkere bosatt i Follo, så har vi også en uvurderlig lokalkunnskap. Denne kunnskapen gjør at vi kjenner lokale forhold godt. Dette setter oss i en svært god posisjon til å utføre konstruksjoner og byggeprosjekter som er tilpasset lokale geologiske og værmessige forhold. På denne måten kan vi sikre deg gode bygg som er spesialutformet for å imøtekomme Follo-forhold.

Ønsker du å renovere hus eller leilighet i Ski og Follo? Da kan vi hjelpe deg! Trykk deg inn på linken for mer info.

Prosjektering

Som en helhetlig leverandør av byggetjenester, så gjennomfører vi så klart prosjektering. Prosjektering viser til rollen som prosjektleder, da vil noen påta seg rollen som organisator og leder på arbeidsplassen. Som prosjektleder vil vi iverksette nødvendige tiltak og finne underleverandører og tverrfaglig kompetanse som trengs for å ferdigstille byggeprosjektet på best mulig måte.

Med en av våre snekkere som prosjektleder, så vil du spare deg for mye unødvendig tids- og ressursbruk. Uten en prosjektleder kan byggeprosessen fort bli overveldende. Dersom rollen som prosjektleder ikke blir utført av fagfolk, så kan kunden fort måtte påta seg rollen selv. Dette medfølger som regel utallige møter, papirarbeid og søknadsarbeid, for ikke å snakke om et tungt ansvar som organisator av forskjellige underleverandører og innkjøp av nødvendig materiale.

Våre snekkere har erfaring med prosjektering i Ski og Follo. Dette gjør at vi vet hvilke priser som er rettferdige. Vi vet også hvem som best kan utføre forskjellige deloppdrag i et større byggeprosjekt. Dette gjør at vi til og med kan spare deg for unødvendige kostnader. Mange underleverandører vet dessverre å ta nytte av private kunder som selv står ansvarlig for sitt byggeprosjekt. 

Dersom du velger en av våre snekkere som prosjektleder, så trenger du kun å forholde deg til oss. Vi tar hånd om resten. Vi vil utføre det meste av papirarbeid, søknadsarbeid og organisering av materialeinnkjøp og innleie av underleverandører. Våre snekkere vil også utføre grundige prisoverslag så du ikke får store uforutsette kostnader lengre ute i prosessen.

Ettersom at våre snekkere har lang erfaring med bygging og prosjektering i Follo-området, så har vi allerede gode eksisterende nettverk bestående av materiale-leverandører og underleverandører.

Bygg med våre snekkere i Ski og Follo

Et byggeprosjekt trenger ikke å være mentalt utmattende og slitsomt. Våre snekkere skal gjøre sitt beste for å sikre deg/ dere at prosessen blir så overkommelig og oversiktlig som mulig. Dette skal vi forsøke å oppnå ved å levere gode og sikre prisoverslag, illustrasjoner og planer. Vi vil også holde dere løpende oppdatert på hvor vi er i byggeprosessen, og hva som er det neste steget.

Lurer du på noe vedrørende våre tjenester? Eller kanskje du ønsker et uforpliktende prisestimat for utføringen av ditt drømmeprosjekt? isåfall kan vi kontaktes per telefon: 45458696 eller på epost: jd@joda.as Vi gleder oss til å høre fra dere. Vi er sikre på at vi sammen kan realisere ditt/ deres drømmeprosjekt.

Bestill befaring