Tømrerfirma i Ski og Follo

Tømrer med hammer i beltet som står på en byggeplass, tømrerfirma Ski og Follo

Ser du etter et tømrerfirma i Ski og Nordre-Follo? Da er du kommet til rett sted. Vi i tømrerfirmaet Joda AS har lang erfaring med å bygge hus, rehabilitere og oppføre nybygg. Uavhengig av hva du måtte trenge av tømrer-tjenester så er vi sikre på at vi kan hjelpe deg.

Vårt selskap ble grunnlagt tilbake i 2015. Siden den tid har vi hatt æren av å kunne hjelpe en rekke personer i Ski og Follo med å realisere sine drømmeprosjekter. Dette har bidratt til at vi har opparbeidet oss en god kompetanse knyttet til lokale forhold på relativ kort tid.

Selv om selskapet vårt ble stiftet i 2015, så har tømrerne i vårt tømrerfirma jobbet med husbygging og rehabilitering – også før vi ble grunnlagt. Dette gjør at vi har lang erfaring og den faglige ballasten som trengs for å sikre våre kunder gode og gjennomførte konstruksjoner som oppfyller alle krav til kvalitet og utseende.

Tømrerfirma som setter kundene først

Som et ledende tømrerfirma i Ski og Nordre-Follo så er det viktig for oss å ivareta kundens interesser og ønsker. Dette mener vi at vi er blant de beste til å gjøre. Enkelte tømrerfirmaer har fått et velfortjent dårlig rykte for å ikke ivareta kundens interesser, og kun være ute etter å berike seg selv ved å levere bygg og tjenester til en middelmådig kvalitet. Dette tar vi avstand fra. 

For å sikre våre kunder en god opplevelse, og en følelse av å bli hørt gjennom byggeprosessen, så har vi hele tiden en løpende dialog med våre kunder. Dette bidrar til at kundene våre når som helst kan ta kontakt dersom det er noe de lurer på. Hvis mot formodning en uforutsett hendelse skulle oppstå på byggeplassen, så vil dere være de første vi kontakter. En åpen, god og tett oppfølging og dialog er noe vi tilbyr alle våre kunder. Det er dette som gjør at vi er et ettertraktet og anbefalt tømrerfirma i Ski og Nordre-Follo. 

Tømrerfirma med dyktige tømrere

Man kan ikke kalle seg et tømrerfirma uten tømrere. Derfor har vårt tømrerfirma i Ski to dyktige tømrere med en tung faglig dybde innenfor rehabilitering og oppsett av nybygg, tilbygg og påbygg i Ski og Nordre-Follo. Som et relativt lite, men svært spesialisert tømrerfirma i Ski så har vi et nettverk bestående av kontakter innenfor andre håndverksbedrifter som elektrikerfirma, rørleggerfirma, ingeniører m.m. Dette sikrer at vi ved avanserte byggeprosjekter har den tverrfaglige kompetansen vi trenger for å få jobben gjort.

Gjennom vårt byggefirma sine 5 år i Ski og Nordre-Follo, så har vi rukket å hjelpe flere titalls personer med å realisere sine drømmeprosjekter. Vi er svært fornøyde med at vårt byggefirma har rukket å oppnå så mye på kun fem år. Lengre nede i innlegget kan du se bilder og lese litt om byggeprosjekter vi har ferdigstilt for andre.

Les mer om vårt byggefirma i Ski og Follo

Våre tjenester i Ski og Follo

Vi i tømrerfirmaet Joda ønsker å kunne være en helhetlig leverandør av byggetjenester til personer i Ski og Follo. For å oppnå dette så er det viktig vi kan dekke ethvert bygge-behov og ønske. For å kunne være et helhetlig byggefirma i Ski, som personer kan bruke for å realisere ethvert byggeprosjekt, så gjennomfører vi det meste av byggeoppdrag. Vi bygger nye hus, hytter, garasjer, platting og diverse mindre bygg. 

For å kunne bidra til å ivareta de mange flotte byggene vi har her i distriktet vårt, så tilbyr vi såklart også renovering av eksisterende bygg. Dersom du allerede har et bygg du er fornøyd med, men det mangler plass, så kan vi tilby tilbygg. Da søker vi til kommunen om å kunne utvide bygget med et rom eller to ekstra. Slik kan du bli boende i hjemmet ditt, samtidig som det blir mer plass dersom kanskje familien har fått et nytt tilskudd.

Tømrerfirma med prosjektering i Ski og Follo

For å virkelig kunne være et helhetlig tømrerfirma i Ski, som utfører ethvert byggeprosjekt så tilbyr vi såklart prosjektering. Når vi utfører prosjektering så tar vi på oss rollen som prosjektleder. Det betyr at vi vil stå ansvarlig for opprettholding av frister og sette opp prisoverslag.

Som prosjektleder vil vi også engasjere nødvendige underleverandører og organisere byggeinnsatsen. Med oss som prosjektleder vil du slippe å måtte dra på utallige møter og stå ansvarlig overfor en rekke offentlige instanser og underleverandører. Vi vil organisere alt, og påta oss det meste av søknadsarbeidet. Dersom du velger tømrerfirmaet vårt til å utføre prosjektering for ditt nye byggeprosjekt, vil du kun trenge å forholde deg til oss. Vi har forøvrig et godt opparbeidet rykte blant våre tidligere kunder for opprettholding av avtalte priser og tider.

Vårt tidligere bygge-arbeid i Ski og Follo

Nytt bad i Ski, tømrerfirma Ski og Follo

For å vite hvorvidt vårt byggefirma i Ski faktisk lever opp til sitt ord og rykte, så er det ingen bedre måte å gjøre det på enn å se hva vi allerede har oppnådd. Vi har som sagt allerede utført et titalls byggeprosjekter for fornøyde kunder i Ski og Nordre-Follo. Her skal vi vise frem noen av byggeprosjektene vi har utført. Dersom du ønsker å se mer av vårt tidligere arbeid, så ligger det ute på vår bygg-portefølje

Selv om vi primært er et tømrerfirma, så er det ikke bare planker vi rører ved. Når det trengs, så engasjerer vi våre flotte murer-, og rørleggerkollegaer. Dette gjør vi for å sikre våre kunder flotte bad av høy kvalitet. På bildet kan du se et bad vi har utfører på vegne av en kunde i Ås.

Bygging av ny etasje i Ski, påbygg Ski og Follo

På bilde til høyre kan du se oss i sving på et tak i Ski. Her bygger vi på en ekstra etasje ettersom det hadde oppstått plassmangel i boligen. Dersom du også ønsker påbygg, så kan vårt byggefirma så klart hjelpe deg med dette.

Nytt og stort rom med mange vinduer, tømrerfirma Ski, tilbygg

Det er ikke bare en bolig som ble for liten i Ski. En annen familie i Ski ønsket seg også litt større boltringsplass. Dette løste vi såklart for dem, men nå med en litt annen løsning. Her utførte vi et flott tilbygg på boligen, altså vi bygget ut i bredden istedenfor i høyden.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Dersom du/ dere lurer på noe angående våre tjenester eller priser så skal vi gjøre vårt beste for å besvare deres henvendelser på telefon: 45 45 86 96 eller epost: jd@joda.as Vi gleder oss til å høre fra dere, vi er sikre på at vi sammen kan realisere deres drømmeprosjekt.

Bestill befaring